Hou Havnefest

Hou Havnefest

Havnefest logo 2020
Havnefest logo 2020 2
Havnefest logo 2020 3
Havnefest logo 2020 4
Havnefest logo 2020 5

Havnefesten aflyst i 2020

[Coronavirus | covid-19]

 

Hou Hallens Venner byder hvert år velkommen til Hou Havnefest, og sætter i tre dage hele Hou på den anden ende. Tre dage med fuld fart på, stemning, musik og havneløjer, når Hou Havnefest løber af stablen den anden weekend i juli.


Programmet byder på festlige indslag for alle aldersgrupper, hvor kroppens muskler og hjernens sanser bliver sat i spil. Her nævnes nogle af de faste gengangere, som nærmest er blevet uundværlige i havnefestens program


Havnefesten startes altid fredag aften med en åbningstale, derefter er der forskellige former for musikalsk underholdning resten af aftenen i begge telte.


Lørdag formiddag inviteres alle til gratis morgenkaffe i Søndergade med harmonikaspil, og der vil også være børneloppemarked. På havnen starter Hou Minitriatlon, som efterhånden er blevet et tilløbsstykke med langt over 100 deltagere. I irish Pub kan du stille sulten med håndmadder og slukke tørsten med en Guinness.


Havnefestens helt store publikumsmagnet er det traditionelle Hou Drop lørdag eftermiddag, hvor frygtløse selvbyggere kaster sig ud over rampen i deres fantasifulde konstruktioner i håbet om at vinde præmien for hurtighed, bedste underholdning og flotteste fartøj. Her er lattergaranti.


Lørdag aften byder på et stort spisearrangement i Valhalla teltet, hvorefter der er musik indtil 01.30 i vore 2 telte. I Valhalla teltet spilles musik med fuld knald på, og i Irish Pub teltet spilles der lidt mere afdæmpet musik. 


Søndagen indledes med den traditionsrige havnegudstjeneste. Her kan man opleve den hjertevarme stemning når sognepræst Hanna Nissen holder gudstjeneste i et stuvende fyldt telt. Herefter fyldes dagen af muntre indslag som Armgang over havnen og Hou Havne-Derby. Herefter sluttes havnefesten traditionen tro af med stemningsfuld fællessang i Irish Pub.


Havnefest logo 2020
Hou Hallens Venner

Hou Hallens venner v/Jon Jensen - markfoged@jensen.mail.dk